Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Societatea E.CECA S.R.L. Iasi si-a propus demararea unui proiect in parteneriat, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 6 „ Educatie si competente”,OS 6.13, schema de ajutor de minimis denumita „Innotech Student”, adresat studentilor (minim anul II de studiu), masteranzilor si doctoranzilor.

Proiectul isi propune cresterea numarului absolventilor de invatamant tertiar universitar si non universitar care isi gasesc un loc de munca urmare a accesului la activitati de invatare la un potential loc de munca / cercetare/ inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC si domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI.

De asemenea, proiectul prevede dezvoltarea de mecanisme pentru infiintarea, sustinerea si promovarea unor intreprinderi finantate prin aceasta schema de minimis.

Scopul chestionarului este acela de a identifica nevoile viitorilor antreprenori. Prin intermediul acestui chestionar ne vom contura o imagine clara cu privire la nevoia si aria de formare a studentilor in domeniul antreprenoriatul, in cadrul proiectului mai sus mentionat, fapt pentru care va rugam sa raspundeti cat mai sincer la intrebarile de mai jos.

DE RETINUT:

La activitatile proiectului si la cursurile de formare antreprenoriala pot participa persoane care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

  • Student (ISCED 5-7)– trebuie sa demonstreze la data intrarii in operatiune (prima zi de curs de formare profesionala in competente antreprenoriale) ca este inmatriculat cel putin in anul 2 de studii de licenta.
  • Doctoranzi in ciclul de studii universitare de doctorat ( studenti doctoranzi).
  • Cursanti (ISCED 4, nivel de calificare 5, inmatriculati in colegiile organizate la nivelul institutiilor de invatamant superior) – inmatriculati, la data intrarii in operatiune, in cel putin anul 2 de studii.

Accesati acest link: https://forms.gle/1p1G3VSBkGwADWjR8 pentru a raspunde la intrebarile din chestionar.

Completarea chestionarului dureaza mai putin de 5 minute!

Va multumim!